Menu
Tottenham-kaptein Hugo Lloris likte dårlig måten fansen behandlet lagkamerat Davinson Sánchez på i 2-3-nederlaget for Bournemouth lørdag. Foto: Ian Walton / AP / NTB

Tottenham-kapteinen kritiserer fansens buing mot lagkamerat: – Noe du ikke vil se

Davinson Sánchez ble buet på da han som innbytter ble tatt av igjen i Tottenhams 2-3-tap for Bournemouth. Spurs-tilhengernes oppførsel skuffet Hugo Lloris.

Av NTB | 16.04.2023 12:44:08

Sport: Lørdagens kamp ble en stor nedtur for Tottenham i jakten på Champions League-spill, men den verste følelsen satt nok Sanchez igjen med.

Colombianeren erstattet en skadd Clément Lenglet i hjemmelagets trebackslinje før pause, men ble byttet ut i det 58. minutt. På veien ble han møtt med buing fra sine egne supportere.

De var misfornøyde med prestasjonen hans. Noen minutter tidligere hadde Sanchez ufrivillig bidratt til at ballen havnet hos Dominic Solanke, som satte inn Bournemouths 2-1-scoring.

– Jeg har aldri sett noe lignende i min karriere. Jeg synes veldig synd på Davinson. Han er en lagkamerat, en venn og en som har kjempet for denne klubben i mange år. Det er trist for klubben, fansen og spilleren. Det er noe du ikke vil se i fotballen, sa Tottenham-kaptein Hugo Lloris til Bein Sports om de spesielle scenene i Nord-London.

Etter tapet forklarte vikarmanager Cristian Stellini hvorfor Sanchez ble tatt av banen.

– Jeg mente det var for tidlig å sette innpå en spiss da vi ledet 1-0 i første omgang. Senere, da vi lå under 1-2, syntes jeg det var riktig tidspunkt å gjøre det på. Davinson må forstå at det bare var en taktisk avgjørelse. Vi må støtte ham, for dette var et tøft øyeblikk, sa italieneren.

(©NTB)