Menu
Ingen ble skadd da det tirsdag kveld ble skutt mot et hus og en bil på Nordstrand i Oslo. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

To siktede etter skyting på Nordstrand fengslet i fire uker

De to mennene som er siktet etter skyteepisoden på Nordstrand tirsdag kveld, er fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud

Av NTB | 29.09.2023 19:42:16

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet ba om at de to måtte fengsles på grunn av faren for bevisforspillelse, noe retten ga dem medhold i. Begge må sitte isolert de to første ukene av fengslingsperioden.

Mennene, en 25-åring fra Oslo og en 35-åring med adresse i Stockholm, er begge siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge er kjent for politiet fra før og politiet utelukker ikke at flere vil bli pågrepet i saken.

25-åringen er tidligere dømt for å ha oppbevart en hjemmelaget bombe. 35-åringen er en kjent svensk gjengprofil, opplyser kilder til både Dagbladet og Aftenposten.

Henrik Boelke og Daniel Storrvik er oppnevnt som forsvarere for mennene. Forsvareren til den yngste av mennene, Daniel Storrvik, sier hans klient stiller seg uforstående til siktelsen. Den andre ønsker ikke å forklare seg.

Det var sent tirsdag kveld ble skutt mot et hus og en bil i Rosendalsveien, en rolig villavei på Nordstrand i Oslo. De som bor i huset, var hjemme da dette skjedde. De to skuddene kom fra en forbipasserende bil.

(©NTB)

Flere nyheter: