Molde vant mot Skeid i NM og er klare for kvartfinalen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Tittelforsvarer Molde slo Skeid cupen – møter Stabæk i kvartfinalen

Den regjerende norgesmesteren Molde snudde til 3-1 i NM-kampen mot 1.-divisjonslaget Skeid. Moldenserne møter Stabæk i kvartfinalen.

Av NTB | 12.03.2023 17:04:25

Sport: Skeid sjokkerte Molde etter snaut 20 minutter i LSK-hallen. Johnny Buduson spilte en gjennombruddspasning til Marcus Melchior, som sendte Oslo-klubben i ledelsen.

Bare minuttet etterpå stanget Ola Brynhildsen inn utligningen. I 2. omgang avgjorde Molde kampen. Kristian Eriksen satte inn ledermålet før Magnus Wolff Eikrem fastsatte resultatet til 3-1 med ti minutter igjen.

Molde møter Stabæk i kvartfinalen. Bærumsklubben knuste 1.-divisjonsklubben Bryne i sin kamp søndag.

Den danske nyervervelsen Kasper Høgh sørget for at Stabæk ledet 1-0 til pause. Tre minutter etter hvilen doblet Aleksander Andresen ledelsen, før Høgh satte inn sitt andre mål kort tid etterpå.

Mushaga Bakenga og Herman Geelmuyden tegnet seg også på scoringslisten med hver sin scoring. Det endte dermed 5-0 til Stabæk.

Kvartfinalene spilles den tredje helgen i mars, mens semifinalene går 26. april. Selve cupfinalen på Ullevaal stadion spilles 20. mai.