Benficas Joao Mario blir gratulert av Casper Tengstedt i kampen mot Inter onsdag kveld. Foto: Armando Franca / AP / NTB.

Tidligere RBK-spiller Tengstedt med to assist da Benfica tirret Inter – Mario scoret tre

Casper Tengstedt fikk spille fra start og bidro med to målgivende da Benfica spilte 3-3 mot Inter i mesterligaen.

Av NTB | 29.11.2023 23:10:31

Sport: Tengstedt la opp til både det første og tredje målet til hatrrickmannen Joao Mario. Alle tre målene kom i 1. omgang. Inter reduserte to ganger og utlignet én gang i 2. omgang ved Marko Arnautovic, Davide Frattesi og Alexis Sanchez. Inter scoret tre mål på 21 minutter i 2. omgang.

Dermed 3-0 til 3-3 i Portugal. Fredrik Aursnes spilte hele kampen for Benfica.

Kampen var uten betydning. Både og Inter og Real Sociedad var videre fra gruppen før kveldens kamper. Det betyr at også kampene i den siste runden kommende uke blir betydningsløse.

Inter og Real Sociedad skal begge spille i åttedelsfinalen.

Real Sociedad og Salzburg spilte 0-0 i den siste kampen i gruppe D.