Menu
Burnley-manager Vincent Kompany kan få pris. Foto: Mike Egerton/PA via AP / NTB

Tidligere Premier League-stjerner kjemper om gjev pris

Tidligere Manchester City-spiller Vincent Kompany og tidligere Manchester United-strateg Michael Carrick kjemper om å bli årets manager i mesterskapsserien.

Av NTB | 11.04.2023 13:34:08

Sport: Kompany har hatt kjempesuksess som Burnley-manager denne sesongen og har allerede ledet klubben til Premier League-opprykk. Carrick er på sin side inne i sin første hele sesong som manager, og den kan ende med at Middlesbrough slår følge med Burnley.

Middlesbrough ligger i øyeblikket på fjerdeplass på tabellen. Opp til Sander Berges Sheffield United på den andre direkte opprykksplassen skiller det åtte poeng.

Lagene fra plass tre til seks skal spille opprykkskvalifisering etter at de fem siste hele ordinære serierundene er unnagjort.

Den engelske fotballigaen (EFL), som organiserer de tre divisjonene under Premier League i engelsk fotball, har nominert Kompany og Carrick til årets manager-prisen på nivå to. Tredjemann på listen er Coventry-manager Mark Robins.

Robins har sørget for at Coventry er inne topp ti i mesterskapsserien.

Prisen som årets spiller i mesterskapsserien står mellom Chuba Akpom (Middlesbrough), Viktor Gyökeres (Coventry) og Josh Brownhill (Burnley).

Vinnerne kåres 23. april.

(©NTB)

Flere nyheter: