Menu
Steinar Langholm Pressebilde: Politiet
Steinar Langholm Pressebilde: Politiet

Tidligere lokal politimester ønsker å bli ny visepolitimester i Oslo

Tidligere politimester i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Steinar Langholm, er en av ni som har søkt på jobben som ny visepolitimester i Oslo. Syv menn og to kvinner har søkt på stillingen.

Av tomas | 31.08.2023 21:51:03

Arbeidsmarkedet: Ni kvalifiserte kandidater har søkt på stillingen som ny visepolitimester i Oslo. En av søkerne er tidligere politimester i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Steinar Langholm.

Blant søkerne finner vi en balansert blanding av erfaring og kompetanse. Geir Solem, som tidligere var nestleder for politimester Ida Melbo Øystese da hun tjenestegjorde i Øst politidistrikt, er blant de som søker. Hans bakgrunn og erfaring fra den tiden gir ham et solid grunnlag for å vurdere visepolitimesterstillingen.

Torill Sorte, Steinar Langholm og Henrik Storjord Ramstad er også blant søkerne og har allerede etablert seg som anerkjente figurer innen politiarbeidet. Sistnevnte, Ramstad, er kjent fra sin engasjement i Politiforum-spalten «Politijuss,» og dette gir ham et tydelig fotavtrykk innenfor rettslige spørsmål og politifaglig innsikt.

Det er også bemerkelsesverdig å se at to dyktige kvinner, Anita Girard-Skarstein og Ahmad Almasari, har tatt steget og søkt på denne prestisjefylte stillingen. Dette understreker behovet for mangfold og inkludering i politiarbeidet.

Med denne varierte gruppen av søkere har politidistriktet en viktig oppgave med å velge den beste kandidaten som skal assistere politimester Ida Melbo Øystese i hennes arbeid. ¨

Uansett hvem som blir valgt, er det tydelig at Oslo politidistrikt vil bli beriket med en visepolitimester som kan bidra til en tryggere og mer rettferdig samfunn, skriver Politiforum.

Flere nyheter: