Monacos Maghnes Akliouche scoret mot Barcelona i Champions League torsdag. Foto: Laurent Cipriani / AP Photo / NTB

Tidlig rødt kort ødela for Barcelona – røk på sesongens første nederlag

En marerittstart bidro til at Barcelona tapte 1-2 for Monaco på bortebane i Champions League torsdag. Tapet var lagets første for sesongen.

Av NTB | 19.09.2024 23:11:33

Sport: Allerede etter ti minutter spilt var Barcelona redusert til ti mann. Marc-Andre ter Stegen spilte ballen rett i beina på Takumi Minamino, og Eric García felte Monaco-angriperen som var alene igjennom.

Seks minutter senere banket Maghnes Akliouche inn 1-0, og mye tydet på at Hansi Flicks menn skulle få det tøft med å spille seg til tre poeng.

Lamine Yamal tente likevel håpet før halvtimen var spilt. 17-åringen vendte innover ved hjørnet av 16-meteren og sendte en markkryper inn i nærmeste hjørne til 1-1.

Men det ble ingen snuoperasjon. I det 71. minutt kontret George Ilenikhena inn 2-1 i favør fyrstedømmet og sørget for seier.

Nederlaget står i kontrast til Barcelonas ligaform. Katalanerne har hatt en perfekt start på La Liga med fem av fem mulige seirer.

Barcelona spilte seg til kvartfinalen i mesterligaen forrige sesong. Der ble det exit med 4-6 sammenlagt mot Paris Saint-Germain.