Menu
Australias Nick Kyrgios innrømmer å ha slitt med psykiske problemer, men livet fikk et vendepunkt etter Wimbledon i 2019. Foto: Marijan Murat/dpa via AP / NTB

Tennisstjernen Kyrgios avslører – måtte få psykiatrisk behandling

I fjor fortalte Nick Kyrgios om sine psykiske problemer. I den nye sesongen av Netflix-serien «Break Point» innrømmer han å ha vært innlagt for problemene.

Av NTB | 14.06.2023 15:49:02

Sport: – Jeg overveide virkelig å ta livet mitt, sier han i episoden som slippes 21. juni, ifølge avisen The Australian.

Det var i forbindelse med exiten fra Wimbledon-turneringen i 2019 at han innså problemene og uføret han hadde havnet i.

– Jeg røk ut av Wimbledon. Jeg våknet morgenen etter, og pappa satt på sengen min og gråt. Da gikk det opp for meg at jeg ikke kunne fortsette på den måten, sier Kyrgios i dokumentaren.

Han har tidligere fortalt om tiden før og rundt Wimbledon i 2019 som den mørkeste i hans liv. 28-åringen var både deprimert og skadet seg selv.

– Jeg hadde selvmordstanker, og jeg hadde vanskeligheter med å komme meg ut av sengen. For ikke å snakke om å spille foran flere millioner mennesker. Jeg var ensom, deprimert, negativ, drakk og dopet meg. Jeg støtte familien og vennene mine fra meg, skrev han på Instagram i fjor.

Veien mot å bli bedre var ikke alltid like lett, og Kyrgios ble derfor tvunget til å søke hjelp.

– Jeg ble innlagt på en psykiatrisk avdeling i London for å løse mine problemer, forteller han i «Break Point».

I det siste har det sett lysere ut for Kyrgios. I fjor tok han seg til finalen i Wimbledon og føler seg mye bedre.

(©NTB)

Flere nyheter: