Menu
Erik ten Hag holder på Bruno Fernandes som kaptein etter ydmykelsen mot Liverpool. Foto: AP/Jon Super/NTB

Ten Hag fortsetter med Fernandes som kaptein: – Han gir laget energi

Erik ten Hag og Marcus Rashford tar kaptein Bruno Fernandes i forsvar etter Manchester Uniteds kjempesmell mot Liverpool.

Av NTB | 08.03.2023 14:15:35

Sport: Sjokknederlaget ble tema da Rashford og Ten Hag møtte til pressekonferanse onsdag. United-kaptein Fernandes har fått hard kritikk etter det pinlige 0-7-tapet.

– Vi er alle i samme båt, vi gjør det sammen. Vi vinner og taper sammen. Vi rotet det til på søndag, og det må vi takle, sa manager ten Hag.

I kjølvannet av tapet haglet mishagsytringene mot Fernandes, og flere har stilt spørsmål ved om portugiseren egner seg som kaptein for klubben. United-manageren har full tiltro til playmakeren.

– Han er en inspirasjon for hele laget. Ingen er perfekte og alle gjør feil, la nederlenderen til.

Lagkameraten Marcus Rashford tar også Fernandes i forsvar.

– Jeg elsker å spille med Bruno. Han er den perfekte spilleren å spille med. Han har vært en god leder for oss, også når han ikke er kaptein, noe som alltid er et godt tegn, sa måltyven.

– Vi ga ikke opp. Det er tull. Vi var uorganiserte og kommuniserte dårlig, sa Rashford.

– Vi prøvde å få et grep om kampen da det var 0-2 og 0-3. Vi snakket, men jeg tror ikke vi var enige om hva vi skulle gjøre.

Manchester United møter Real Betis torsdag i åttedelsfinalen av europaligaen. Det første møtet spilles på Old Trafford.

– Jeg synes han har gjort en glimrende sesong. Han spiller en viktig rolle. Han gir laget energi og løper med intensitet. Han peker og veileder lagkameratene, sa han onsdag.

Rashford er inne i sin beste sesong i karrieren, men imponerte ikke mot Liverpool. Flere beskyldte United-spillerne for å gi opp kampen. Det faller ikke i god jord hos den engelske vingen.

(©NTB)