Tobias Foss ble nummer ni på tempoetappen i Polen rundt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Tempomester Foss nummer ni i Polen

Tobias Foss (Jumbo-Visma) syklet inn til 9.-plass på tempoetappen i Polen rundt torsdag ettermiddag.

Av NTB | 03.08.2023 17:03:03

Sport: Den regjerende verdensmesteren på tempo endte 21 sekunder bak den italienske vinneren Mattia Cattaneo (Soudal–Quick Step).

Etappen var den sjette under det polske ukerittet, som avsluttes med en 166,6 kilometer lang prøvelse inn til Krakow fredag.

Etter torsdagens tempo klatrer Foss opp på 42.-plass i sammendraget. Han er godt over fem minutter bak Matej Mohoric (Bahrain–Victorious) som leder rittet sammenlagt.

Foss vant verdensmesterskapet i temposykling i australske Wollongong i september i fjor. Neste uke skal han forsøke å forsvare tittelen i skotske Glasgow.