Menu
Taylor Swift på scenen i Nashville fredag. Under konserten røpet hun en nyhet som fikk fansen til å skrike ut i glede. Foto: George Walker IV / AP / NTB

Taylor Swift røpet nytt album fra scenen

Popstjernen Taylor Seift kommer med sin egen versjon av albumet «Speak Now» i juli – med seks sanger som ikke er sluppet tidligere.

Av NTB | 06.05.2023 06:34:04

Kultur og underholdning: «Speak Now»-albumet ble gitt ut i 2010. Nå skal Swift gi det ut på nytt etter å ha spilt inn sangene igjen i del av «Taylor’s Version»-serien der Swift tar tilbake sin egen musikk fra plateselskapene.

Fredag røpet hun når nyutgivelsen kommer da hun holdt en konsert i Nashville, skriver Variety. Albumet gis ut 7. juli.

– Jeg tror jeg vil vise dere det i stedet for å fortelle om det, sa Swift til konsertgjengerne før albumbildet og utgivelsesdatoen kom opp på storskjermen.

Swift skrev senere på Twitter at hun er både stolt og glad for å kunne dele nyheten.

– Jeg laget først «Speak Now» med egenskrevne sanger da jeg var mellom 18 og 20 år. Sangene fra denne perioden i livet mitt er preget av brutal ærlighet, ufiltrerte erkjennelser i dagbokstil og vilt vemod, skriver Swift.

Hun legger til at hun elsker albumet fordi det er en historie om å vokse opp, feile og snakke åpent om det.

– Med seks ekstra sanger jeg har hentet ut av hvelvet kan jeg ikke vente med å feire dette med dere, skriver popsensasjonen.

(©NTB)

Flere nyheter: