Menu
Ingrid Landmark Tandrevold går søndagens fellesstart i skiskytter-VM. Foto: Heiko Junge / NTB

Tandrevold går søndagens fellesstart i skiskytter-VM

Verdenscupleder Ingrid Landmark Tandrevold stiller til start når skiskytter-VM i Nove Mesto avsluttes med fellesstart søndag.

Av NTB | 18.02.2024 09:48:37

Sport: Det opplyser Norges Skiskytterforbund i en melding. Lørdag var det usikkert om 27-åringen kom til å være med på den siste øvelsen.

Tandrevold har hatt et blytungt mesterskap. I de tre individuelle øvelsene har Fossum-løperen blitt henholdsvis nummer 25, 34 og 27.

På lørdagens stafett ble det hele tre strafferunder på ankerkvinne Tandrevold. Torsdag skjøt hun Norge ut av gullkampen på parstafetten i tospann med Johannes Thingnes Bø.

– Vi vil sette oss ned og diskutere alt sammen. Vi er veldig åpne, vi skal diskutere stafetten og alt. Vi tar en god diskusjon med helseteamet og trenerteamet og ledelsen, om hva som er lurt for Ingrid, sa trener Patrick Oberegger til NRK etter lørdagens stafett.

Nå er det bestemt at hun stiller på fellesstarten. Der skal også Karoline Knotten og Juni Arnekleiv delta.

Prestasjonene i Nove Mesto står i sterk kontrast til det Tandrevold har levert i verdenscupen. Der leder hun sammenlagt foran franske Justine Braisaz-Bouchet og Lisa Vittozzi fra Italia. I alt har det blitt seks pallplasser individuelt, i tillegg til tre turer på pallen i stafett.

(©NTB)

Flere nyheter: