Cathinka Tandberg scoret hele fem mål for Linköping søndag. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Tandberg femmålsscorer i Linköpings 15-1 seier

Norges ferske landslagsspiller Cathinka Tandberg scoret fem mål da Linköping herjet med Kalmar og vant hele 15-1 i den svenske toppdivisjonen i fotball.

Av NTB | 05.11.2023 17:02:57

Sport: Tandberg var tomålsscorer allerede etter elleve minutter og til pause ledet bortelaget med 8-1. Tandberg hadde da scoret tre av lagets mål, og verre skulle det bli for tabelljumbo Kalmar.

Tandberg plusset på med to scoringer tidlig i annen omgang og ble tatt ut etter vel en times spill.

19-åringen fikk nylig sin debut for det norske landslaget i kampene mot Frankrike.

Malin Brenn spilte i Linköpings forsvar i storseieren. Linköping er nummer to på tabellen bak Häcken. Det skiller ett poeng, men Häcken har en kamp mindre spilt.