Magnus Knudsen og AGF er klare for dansk cupfinale etter en lang kveld på stadion i Aarhus torsdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Tålmodige AGF-fans jublet for finaleplass

AGF-tilhengerne måtte vise stor tålmodighet før de til sist kunne juble for Gift Links' vinnermål mot Nordsjælland i den danske cupens semifinale.

Av NTB | 12.04.2024 00:13:02

Sport: Kampen skulle starte klokka 20, men strømsvikt gjorde at man slet med å få tent flomlysene. Avspark ble utsatt halvannen time, og først halv ti ble kampen satt i gang.

AGF hadde 3-2-seier fra første kamp i Farum å forsvare, og kampen sto og vippet på 0-0 i to omganger. Først to minutter på overtid, og nærmere midnatt, ble det scoring. Høyrekanten Links sendte AGF-fansen til himmels da han satte inn 1-0 torsdag og 4-2 sammenlagt.

Andreas Schjelderup spilte hele kampen for Midtjylland og måtte gå skuffet av banen. Magnus Knudsen spilte siste halvtime for AGF og kunne feire med lagkameratene og fansen.

AGF spiller finale mot Silkeborg på Parken i København 9. mai. Silkeborg tapte 0-2 i returkampen mot Fredericia, men med 6-1-seier fra første kamp var det ingen fare.

Robin Østrøm spilte hele kampen for Silkeborg.