Salma Paralluelo jublet vilt for 1-0-scoringen mot Sverige. Foto: Andrew Cornaga / AP / NTB

Sveriges VM-drøm knust i dramatisk avslutning – Spania klar for finale

Sverige trodde ekstraomganger mot Spania var reddet, men de gulkleddes keeper Zecira Musovic måtte gi tapt på et langskudd i 1-2-tapet i VM-semifinalen.

Av NTB | 15.08.2023 12:04:27

Sport: Avslutningen til Olga Carmona på overtid snek seg inn under tverliggeren til enorm jubel for Spania.

– Det er et godt skudd, men den skal Musovic definitivt redde. Det er dårlig keeperspill, sa Viaplays ekspertkommentator Lars Tjærnås.

Det ble hektiske sluttminutter i Auckland. Da det gjenstod ti minutter scoret Salma Paralluelo og sørget for 1-0 til Spania. Sveriges Rebecka Blomqvist scoret sitt tredje VM-mål to minutter før slutt og utliknet, men minuttet etter sørget Spania for sin første VM-finale.

Sverige har tapt fire av sine fem siste semifinaler. De gulkledde mistet muligheten til å gå til sin første VM-finale på 20 år.

Australia og England møtes i den andre semifinalen onsdag.