Menu
Caroline Seger i en landskamp mot Norge i april. Foto: Lise Åserud / NTB

Sverige-kapteinen gir seg på landslaget

Den svenske fotballveteranen Caroline Seger (38) gir seg på landslaget etter tirsdagens nasjonsligakamp mot Spania. Hun har spilt 240 kamper i gult og blått.

Av NTB | 03.12.2023 14:00:51

Sport: Sveriges fotballforbund skriver i en pressemelding at Seger nylig informerte lagkameratene sine om at den nåværende landslagssamlingen blir hennes siste.

– Det har så klart vært en prosess å komme til denne beslutningen. Jeg tror at uansett når jeg hadde tatt den, så ville jeg aldri ha følt at det var 110 prosent riktig. Jeg har levd med dette i så mange år og tilbrakt mer enn halvparten av livet mitt sammen med mange i landslaget, sier Seger og legger til:

– Jeg har pratet med nære og kjære og lagkamerater, og jeg har fått tenke på det. Det har vært et år med mange småskader, så det kjennes som riktig tidspunkt, også med tanke på at det kommer et år uten mesterskap.

Seger debuterte på landslaget som 19-åring i 2005. Siden er det blitt ytterligere 239 landskamper. Seger delte kapteinsansvaret med Lotta Schelin fra 2012, og senere ble hun kaptein alene.

Hun vant to OL-sølv og tre VM-bronse med Sverige.

(©NTB)