Menu
Frida Karlsson (t.v.) og Ebba Andersson (t.h) jubler for gull og bronse etter 30 km for kvinner under ski-VM i Planica i 2023. Foto: Heiko Junge / NTB

Svensk langrennsprofil om comebacket til lagvenninnene: – Jeg savnet dem

Den svenske langrennsløperen Ebba Andersson gleder seg over at flere av langrennsprofilene returnerer til det svenske landslaget foran den kommende sesongen.

Av NTB | 15.05.2023 07:54:22

Sport: Forrige uke ble det kjent at langrennsstjernene Frida Karlsson, Maja Dahlqvist og Linn Svahn returnerer til det svenske landslaget. Trioen sto utenfor landslaget forrige sesong.

Andersson er godt fornøyd med å få lagvenninne tilbake.

– Det er veldig kult og etterlengtet å få dem tilbake, sier Andersson til det svenske nyhetsbyrået TT.

– Jeg savnet dem forrige sesong, legger hun til.

Karlsson, Dahlqvist og Svahn skal ha ønsket seg mer fleksibilitet med hensyn til hvilke samlinger man må delta på. Expressen meldte i forkant av torsdagens eliteuttak at langrennsledelsen i Sverige skal ha tatt hensyn til trioens ønsker.

– Jeg mener at ambisjonen vår skal være at alle de beste skiløpere i Sverige skal være med på landslaget. Det føles ut som vi har landet et mer passende opplegg for alle sammen foran neste sesong, der vi løpere har vært litt mer delaktige enn tidligere år, sier Andersson videre.

(©NTB)