Menu
Trener Sjur Ole Svarstad ville ikke gå i detalj på hvordan dialogen med Therese Johaug er. Foto: Terje Pedersen / NTB

Svarstad fleipet bort Johaug-spørsmål: – Hun kan bli god

Kristine Stavås Skistad (25) blir en av ni løpere på vinterens langrennslandslag. Om Therese Johaug kan bli det, ønsket ikke Sjur Ole Svarstad å svare på.

Av NTB | 24.04.2024 13:42:53

Sport: – Jeg var så heldig å få trene med henne i dag tidlig. Jeg synes hun så motivert ut, men jeg vet ikke hva hun velger å gjøre. Hun kan bli god, sa landslagstrener Svarstad på scenen under uttaket.

Johaug har foreløpig ikke lovet at hun gjør et skikkelig comeback og satser mot VM i Trondheim neste vinter. 35-åringen fra Dalsbygda har svart unnvikende de gangene hun har fått spørsmål om framtiden.

Skistad er ny på laget. Hun bekreftet selv at hun har takket ja til en plass på laget sist uke, men at hun i praksis skal fortsette satsingen i Konnerud IL under treneren Lage Sofienlund.

Elitelandslagene i langrenn ble presentert i et pressetreff i Holmenkollen i Oslo onsdag.

Heidi Weng (32) og Anne Kjersti Kalvå (31) blir nestorene i kvinnelaget.

De øvrige på laget er Tiril Udnes Weng, Lotta Udnes Weng, Kristin Austgulen Fosnæs, Julie Myhre, Margrethe Bergane og Mathilde Myhrvold.

De som går ut av laget er Ingvild Flugstad Østberg, Helene Marie Fossesholm, Marte Skaanes og Ane Appelkvist Stenseth.

Laget trenes av hovedtrener Sjur Ole Svarstad. Stig Rune Kveen har gitt seg som trener siden sist sesong, og det er ennå ikke kjent hvem som blir hans erstatter.

(©NTB)