Frida Maanum i aksjon for Norge mot Frankrike nylig. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Superomgang for Maanum og Arsenal – snudde 0-2 til 6-2

Frida Maanum tok del i Arsenals hardtslående comeback i 6-2-kampen borte mot Leicester i engelsk superliga.

Av NTB | 12.11.2023 22:09:48

Sport: Det så ille ut for London-klubben ved pause. Leicester rykket opp i 2-0 etter to kjappe scoringer mot slutten av første omgang.

Etter en prat i garderoben kom Arsenal voldsomt ut. Kun sju minutter tok det før lagene var like langt, og vertene fortsatte kjøret resten av kampen.

Cloé Lacasse, Alessia Russo, Caitlin Foord, Victoria Pelova, Stina Blackstenius og Lina Hurtig gjorde Arsenals mål.

Halvveis ut i 2.-omgangen ble Frida Maanum erstattet på gjestenes midtbane.

Søndagens seier løftet Arsenal opp til 2.-plass. Laget står med 13 poeng fra seks kamper, og det skiller tre poeng til Chelsea på tabelltoppen. Serielederen slo Everton 3-0 borte tidligere på dagen.