Cecilie Redisch Kvamme scoret et flott mål og bidro med to assist da Brann slo Stabæk 4-0. Her er hun i en tidligerekamp mot Rosenborg. Foto: Tuva Åserud / NTB

Supermål av Kvamme da Brann slo Stabæk

Brann-kaptein Cecilie Redisch Kvamme scoret et mål for minneboka da Stabæk ble slått 4-0 i Toppserien onsdag.

Av NTB | 13.09.2023 19:44:50

Sport: I det 75. minutt slo Marit Bratberg Lund et av sine mange gode innlegg fra venstre. Ballen spratt en gang i feltet før Kvamme dempet den på brystet og fra spiss vinkel fluktet den i en bue over keeper Sunniva Skoglund og inn i lengste hjørne til 3-0-ledelse.

Det var ikke Kvammes eneste bidrag. Hun serverte den svenske innbytteren Johanna Renmark to pasninger hun bare trengte å sette foten på for å sette i mål.

Rakel Engesvik scoret målet som ga Brann 1-0-ledelse ved pause. I det 39. minutt raidet hun på høyresiden, driblet Emilie Bølvik, løp fra Fanny Lång og skjøt i lengste hjørne.

Rett før pause skjøt Amalie Eikeland i tverrliggeren på returen etter et nytt Engesvik-skudd.

Renmark scoret 2-0-målet i det 75. minutt og fastsatte resultatet i siste minutt.

Brann og Vålerenga var opptatt med å gå videre i mesterligakvalifiseringen mens resten av den 20. serierunden ble spilt, og de spilte i stedet onsdag. Brann trygget 4.-plassen på tabellen.