Menu
Lars Arne Nilsen er ferdig som trener for Aalesund. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Styrelederen bekrefter at Nilsen leder Aalesund mot Molde tross krisen

Aalesunds elendige start på Eliteserien har ført til hektisk møtevirksomhet. Styrelederen sier noe må gjøres, men trener Lars Arne Nilsen leder laget onsdag.

Av NTB | 01.05.2023 16:54:06

Sport: Mandag formiddag meldte Sunnmørsposten at Lars Arne Nilsen kommer til å miste jobben som trener for sunnmørsklubben etter den svake sesongstarten.

Klubbledelsen og Nilsen skal ha vært involvert i møtevirksomhet på stadion i Ålesund gjennom mandagen. Der skal Nilsens potensielle avgang ha blitt drøftet.

Mandag kveld er det berammet et styremøte. Allerede i forkant av det opplyser imidlertid styreleder Gunnar Haagensen til TV 2 at Nilsen får lede laget i onsdagens seriekamp mot Molde.

– Det er ingen som er fredet, men Lars Arne Nilsen har full tillit i spillergruppen og stiller som trener mot Molde på onsdag, sier styrelederen.

Til Sunnmørsposten erkjenner samtidig Haagensen at grep må tas. På spørsmål om Nilsen er ferdig i jobben sin, svarer han:

– Det har ikke vært diskutert enda, men vi må gjøre ett eller annet.

– Vi henger vel alle i en tynn tråd, både jeg, daglig leder og A-laget. Vi må bare ta oss sammen og slå Molde, sier styrelederen også til lokalavisen.

AaFK står med fire strake tap og har ikke scoret mål hittil denne sesongen. Søndag ble det 0-4-tap for Sandefjord på bortebane.

Lars Arne Nilsen har vært sjef for tangotrøyene siden august 2020 og har ledet dem i 86 kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: