Menu
Magnus Bruun-Hansen (t.h.) er i en pågående konflikt med trener Morten Røssland. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Styreleder haster hjem fra utlandet for å rydde opp i Åsane-bråket: – Dette har eskalert

Åsane-topp Jostein Hatlebrekke har sett seg nødt til å avslutte en jobbreise tidligere enn planlagt for å rydde opp i den pågående konflikten i klubben.

Av NTB | 29.05.2024 13:33:09

Sport: Mandag ble det kjent at det var full baluba i Åsane etter at spiller Magnus Bruun-Hanssen og trener Morten Røssland havnet i en krangel under oppgjøret mot Vålerenga.

I etterkant ble Bruun-Hanssen utelatt fra mandagens 1.-divisjonsoppgjør mot Aalesund, som endte i 1-4-tap for bergenserne. I etterkant har det vært hyppig møtevirksomhet for å ordne opp i situasjonen.

– Vi hadde samtaler i går (tirsdag), men vi kommer til å bruke mer tid. Jeg kommer til å bli sentral i dette og saken kommer ikke til å være ferdigbehandlet før i morgen. Torsdag vil jeg samle spillergruppen og de involverte partene, og jeg vil ikke si noe mer om denne saken før vi har fått klarlagt alt, sier Hatlebrekke til Bergensavisen.

Styrelederen opplyser også at han har overtatt saken fra administrasjonen. Hatlebrekke er for tiden på en jobbreise i Sverige, men reiser hjem til Bergen så fort som mulig.

– Det er fordi dette har eskalert. Vi klarte ikke å ta tak i dette raskt nok og er litt bakpå. Nå skapes det flere historier om det som har skjedd. Vi må få samlet trådene og fremover ønsker jeg å være den eneste som kommuniserer ut i denne saken, svarer han.

Etter at Start vant 2-1 over Sogndal tirsdag kveld, ligger Åsane helt sist i 1. divisjon.

(©NTB)