Stuttgart-trener Bruno Labbadia så sitt lag slite lenge mot Paderborn, men to sene scoringer sendte laget videre i cupen. Foto: Tom Weller, DPA via AP / NTB

Stuttgart spurtet til seier i cupkamp

Stuttgart var på vei ut av den tyske cupen mot Paderborn fra nivå to, men utlignet i det 86. minutt og jublet for seier etter Sehrou Guirassys overtidsscoring.

Av NTB | 31.01.2023 20:27:52

Sport: Guirassy nikket inn Pascal Stenzels hjørnespark til 2-1 i femte tilleggsminutt og ødela dagen for hjemmefansen som hadde sett sitt lag lede fra kampens 4. minutt til det gjensto fire minutter av ordinær tid.

Et selvmål av Stuttgart-stopper Konstantinos Mavropanos ga Paderborn ledelsen. Det var en virkelig gavepakke. Han mottok et innkast og spilte blindt bakover til keeper Florian Müller, som imidlertid befant seg et annet sted enn Mavropanos gikk ut fra. Ballen rullet rett i mål.

Paderborn skapte nesten ingenting framover, men tettet igjen og holdt på ledelsen helt til det 86. minutt da Gil Dias fikk drømmetreff og skjøt i krysset. Han hadde vært på banen bare fire minutter.

Mavropanos var delaktig i forspillet, men pasningen kom fra Luca Pfeiffer, som i likhet med målscoreren var innbytter.

På Stuttgarts 17. hjørnespark i kampen kom vinnermålet.