Menu
Sturla Holm Lægreid er koronasmittet og har reist hjem fra Nove Mesto før helgens verdenscuprenn. Foto: Javad Parsa / NTB

Sturla Holm Lægreid koronasmittet – har reist hjem fra Nove Mesto

Sturla Holm Lægreid har testet positivt på koronaviruset og har reist hjem fra Nove Mesto, der skiskytterne skal gå om verdenscuppoeng fra torsdag.

Av NTB | 01.03.2023 18:15:38

Medisin og helse: Det melder Norges skiskytterforbund i en pressemelding.

Lægreid følte seg litt dårlig onsdag og valgte å ta en koronatest. Den var positiv.

– Sturla føler seg ikke helt i form, og ettersom testen var positiv ble det klart at han reiser hjem, sier landslagssjef Per Arne Botnan.

Lægreid er nummer to i verdenscupen totalt og den eneste som er innen rekkevidde av Johannes Thingnes Bø. Verdenscuplederen har 1139 poeng, Lægreid 920, mens Vetle Sjåstad Christiansen på tredjeplass har 588.

De øvrige løperne i Nove Mesto fortsetter forberedelsene til verdenscuphelgen, som innledes torsdag med sprint for menn. Dagen etter er det sprint for kvinner. Det er jaktstart lørdag, blandet stafett og parstafett søndag.

Det var allerede klart at Norge stiller med redusert kvinnetropp i Nove Mesto. Ida Lien, Ragnhild Femsteinevik og Juni Arnekleiv meldte forfall på grunn av luftveisinfeksjoner og magetrøbbel.

(©NTB)