Jørgen Strand Larsen scoret for Celta Vigo. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Strand Larsen reddet sårt tiltrengt Celta Vigo-poeng

Celta Vigo har ikke vunnet en ligakamp siden 1. september. Mandag ble det 1-1 og ett poeng mot Cadiz takket være Jørgen Strand Larsen.

Av NTB | 04.12.2023 23:09:52

Politikk: Celta Vigo er i akutt poengnød i spansk fotball. Åtte poeng på de første 14 kampene var fasiten foran mandagens hjemmekamp. Sist det så like mørkt ut på samme tidspunkt i sesongen var helt tilbake i 1943.

Mandag havnet Strand Larsen og lagkameratene også bakpå da Christopher Ramos sendte gjestene Cadiz i ledelsen etter kun 16 minutters spill.

Lysere så det ut for Celta da Cadiz fikk forsvarsspilleren Víctor Chust utvist etter en drøy halvtime.

Det måtte imidlertid tolv minutter til i annen omgang før utlikningen kom. Et innlegg inn foran mål havnet hos Strand Larsen på bakerste stolpe, og østfoldingen skled ballen inn i nettet.

19 minutter før full tid fikk den norske landslagsspissen en ny sjanse til å score, men fra kjempeposisjon satte han ballen rett på keeper.

Tidligere i kampen hadde Strand Larsen også et par gode muligheter.