Jorgen Strand Larsen er i form. Foto: Lalo R. Villar / AP / NTB

Strand Larsen åpnet målkontoen – sen scoring fikset seier

Jørgen Strand Larsen scoret sitt første ligamål for sesongen da Celta Vigo slo Almeria 3-2 på bortebane i spansk fotball fredag.

Av NTB | 02.09.2023 00:04:47

Sport: Østfoldingen satte inn 2-0-målet etter en drøy halvtimes spill da Almeria rotet bort ballen i eget forsvar. Strand Larsen fikk sjansen og prikkskjøt ballen inn i lengste hjørne fra utenfor 16-meteren.

Avslutningen var det høy klasse over.

Etter 70 minutters spill ble den norske spissen byttet ut. Da hadde akkurat Sergio Arribas utlignet til 2-2 for hjemmelaget, etter at navnebror Sergio Akieme hadde redusert tidligere i omgangen.

Tre minutter før full tid satte svenske Williot Swedberg inn seiersmålet for Celta.

Celta Vigo står med to poeng etter fire kamper i La Liga. Det gir 17.-plass på tabellen.

Jørgen Strand Larsen er tatt ut i Ståle Solbakkens landslagstropp til de kommende landskampene mot Jordan og Georgia.