Tyler Toffoli (nummer 73) setter det avgjørende straffeslaget inn bak Minnesota Wilds målvakt Filip Gustavsson. Foto: Stacy Bengs / AP / NTB

Straffetap for Zuccarello og Wild da nordmannen rundet 750 kamper

Mats Zuccarello og Minnesota Wild måtte til slutt se seg slått på straffer, da nordmannen rundet en ny milepæl i NHL.

Av NTB | 08.03.2023 06:35:32

Sport: Hjemmekampen mot Calgary Flames i St. Paul i Minnesota var nemlig kamp nummer 750 for nordmannen på det høyeste nivået i amerikansk ishockey.

Etter tre perioder sto det fortsatt 0-0 i NHL-kampen. Wilds Jared Spurgeon fikk pucken i mål etter 3.14 i overtidsspillet, men videodømmingen viste at han var offside. Det ble ingen mål i de resterende minuttene, og kampen måtte dermed avgjøres på straffer.

Zuccarello var først ut i straffeslagkonkurransen, men klarte ikke å overliste Flames-målvakt Jacob Markström. Kampen ble avgjort da Tyler Toffoli scoret for Flames på det åttende straffeslaget.

Zuccarello fikk litt over 21 minutter på isen onsdag. På 61 kamper denne sesongen står han med 58 målpoeng, fordelt på 20 mål og 38 målgivende pasninger.

Minnesota Wild ligger for øyeblikket på andreplass i den sentrale divisjonen, noe som er sikker kvalifiseringsplass til Stanley Cup-sluttspillet.