Edmonton Oilers hadde full kontroll i testkampen mot Calgary Flames. Foto: Jason Franson / The Canadian Press via AP / NTB

Stortap for Pettersen og Flames

Emilio Pettersen henger fortsatt med i Calgary Flames-troppen foran den kommende NHL-sesongen. I nest siste oppkjøringskamp ble det 2-7-tap for Edmonton Oilers.

Av NTB | 05.10.2023 07:02:28

Sport: Nordmannen var valgt ut i Flames’ førsterekke og var på isen i 14 minutter, men uten å notere seg for målpoeng. Pettersen hadde fire skudd i kampen som ble spilt onsdag kveld lokal tid.

Flames var godt med i oppgjøret etter én periode, da det sto 2-2. Men deretter seilte Alberta-rivalen Oilers ifra. Lane Pederson, Leon Draisaitl og Connor Brown scoret i midtperioden og sørget for en komfortabel ledelse.

I tredje periode ble seieren trygget med mål av Evander Kane og Raphael Lavoie.

Flames spiller en siste testkamp borte mot Vancouver Canucks fredag. Serieåpningen skjer onsdag i neste uke hjemme mot Winnipeg Jets.

Emilio Pettersen har fortsatt til gode å debutere i NHL, men i høst ser han ut til å ha en god sjanse til å spille seg inn i laget.