Samuel Solem ble matchvinner for Storhamar mot Oilers. Foto: Lise Åserud / NTB

Storhamar vant underholdende tungvektsduell mot Oilers

Dette spisser seg til i toppen av eliteserien i ishockey. Lørdag kveld tok Storhamar to viktige poeng da Stavanger Oilers ble slått 6-5 etter forlengning.

Av NTB | 25.11.2023 21:09:48

Sport: Storhamar er dermed oppe på like mange poeng som Vålerenga på toppen av tabellen, mens Oilers er jagende fire poeng bak etter 20 runder.

Oilers-spiller Nick Dineen sendte bortelaget i ledelsen i åpningsperioden, før Daniel Thomas Kissel doblet den kort tid ut i den andre.

To raske Storhamar-mål sørget for at lagene var like langt, men Oilers så ut til å ha avgjort kampen med to mål midtveis i den siste perioden. Vertene slo imidlertid nok en gang tilbake, og rivalene ga seg ikke før det sto 5-5 etter 60 minutter.

I spillforlengelsen ble Samuel Solem matchvinner for Storhamar.

Tidligere lørdag vant Sparta 5-3 i en underholdende målfest hjemme mot Lørenskog. Vertene tok en tidlig ledelse, før bortelaget snudde til 3-1 etter en sterk periode.

Derfra og ut slo Sparta kraftig tilbake, og tabellfireren tok til slutt tre sterke poeng i Sarpsborg.

Sparta fører an blant lagene bak den suverene tettrioen Vålerenga, Storhamar og Stavanger Oilers.

I møtet mellom tabellnaboene Frisk Asker og Stjernen ble det også en rekke scoringer i protokollen. Bortelaget vant kampen 5-3.