Storhamar tapte mot Metz i mesterligaen søndag. Foto: Foto: Geir Olsen / NTB

Storhamar tapte for gruppevinner Metz

Storhamar leverte en fantastisk førsteomgang, men måtte til slutt gi tapt mot franske Metz i mesterligaen i håndball søndag. Kampen endte 24-26.

Av NTB | 12.02.2023 17:45:34

Sport: Begge lag var sikret avansement i turneringen før den siste gruppespillkampen søndag, Metz som gruppevinner og Storhamar som sjette og siste lag som får være med videre fra gruppen. Likevel hadde Storhamar mye å bevise mot den franske klubben.

Det norske laget åpnet oppgjøret i et forrykende tempo og scoret kampens seks første mål. Til pause ledet gultrøyene med fem mål.

I 2. omgang viste Metz hvorfor laget har tapt bare én kamp i mesterligaen denne sesongen. Det franske laget trengte bare ti minutter på å utligne, før de også tok ledelsen i kampen like etter.

Metz halte i land sin 12. seier på 14 kamper i gruppespillet, men Storhamar viste at laget ikke blir lett å bryne seg på i første utslagsrunde.

Kristin Venn scoret seks mål for Storhamar. Sarah Boukit satte åtte for bortelaget.

Vipers Kristiansand er for øvrig vinner av den andre gruppen etter at CSM Bucuresti noe overraskende tapte for Krim Ljubljana søndag. Vipers endte dermed ett poeng foran den rumenske klubben.