Storhamar fortsatte storformen og scoret flittig borte mot Lørenskog torsdag. Foto: Geir Olsen / NTB

Storhamar på tabelltopp – scoret tosifret

Storhamar dundret på i 11-3-kampen borte mot Lørenskog og er tilbake som tetlaget i eliteserien ishockey.

Av NTB | 30.11.2023 21:10:26

Sport: Gjestene styrte inn fem scoringer i midtperioden etter å ha tatt pause med en 2-0-ledelse. Andreas Martinsen og Peter Quenneville ble begge tomålsscorere for Storhamar.

Lagets øvrige mål ble satt inn av Eirik Salsten, Jacob Lundell Noer, Samuel Solem, Martin Rønnild, Sverre Rønningen, Marcus Bryhnisveen og Sander Hurrød.

Storhamar er i kjempeform om dagen. Klubben har kun tapt én gang på sine 18 siste seriekamper. Nederlaget kom borte mot Vålerenga 4. november.

Etter 21 runder er Storhamar foran VIF på innbyrdes oppgjør. Begge står på 54 poeng. Det er sju poeng ned til tabelltreer og regjerende mester Stavanger Oilers, som har én kamp mindre spilt.

Målrikt ble det også da Sparta knuste Ringerike 9-2 på borteis. Også de fant nettet fem ganger i løpet av kampens andre periode.

Frisk Asker fikk med seg 7-3 fra møtet med Lillehammer, mens Stjernen snudde til 2-1 borte mot ligajumboen Comet Halden i torsdagens østfoldderby.