Storhamars trener Petter Thoresen så sitt lag vinne i serieåpningen borte mot Lørenskog. Foto: Heiko Junge / NTB

Storhamar avgjorde med to mål i undertall

To scoringer like etter hverandre hjalp Storhamar til 3-1 over Lørenskog i eliteserien i ishockey. De kom selv om laget hadde en spiller i utvisningsboksen.

Av NTB | 19.09.2024 20:51:28

Sport: De regjerende dobbeltmesterne trengte drøyt 35 minutter på å gjøre sitt første ligamål for sesongen. Andreas Martinsen sørget for det, og 40 sekunder senere doblet Victor Svensson ledelsen.

Uvanlig nok kom begge scoringene i undertall. Marcus Bryhnisveen hadde like før fått en tominutters utvisning for et kølleslag.

En langvarig videosjekk måtte til for å godkjenne Bryhnisveens 3-0-mål tidlig i siste periode. Det var vanskelig å se på TV-bildene at pucken hadde vært over målstreken.

Mot slutten satte Oliver Rystad inn Lørenskogs redusering.

Storhamar var opptatt med mesterligaspill da den nye eliteseriesesongen startet opp forrige uke. Laget har siden dobbelttriumfen mistet sin kaptein Patrick Thoresen til Djurgården i Sverige.

Lenge fikk Vålerenga tøff motstand i 6-2-kampen borte mot Narvik. Gjestene fra Oslo ledet med kun ett mål da kampen gikk inn sluttfasen, men rykket til klar seier i løpet av de siste seks-sju minuttene.

Stavanger Oilers fikk med seg 5-3 fra hjemmemøtet med Comet Halden. Daniel Kissel scoret vertenes første og siste mål.

I Sarpsborg ble det 3-1 til Sparta over Lillehammer, mens Frisk Asker avgjorde sent da Stjernen ble slått 4-2.

Etter to runder står VIF, Sparta og Oilers med seks poeng.