Menu
Traiano Knutsen blir den fjortende LNG-tankeren siden Knutsen OAS gikk inn i dette segmentet tidlig på 2000-tallet. Foto Knutsen OAS Shipping

Stor suksess for Knutsen OAS Shipping

Knutsen OAS Shipping-flåten i Haugesund nådde en historisk milepæl med driftsinntekter over 1 milliard dollar. Til tross for utfordringer med økende kostnader, fortsetter de å investere.

Av Egil M Solberg | 14.03.2024 15:00:02

Shipping: I 2022 oppnådde Knutsen OAS Shipping-flåten i Haugesund en historisk milepæl med driftsinntekter over 1 milliard dollar, med skipenes resultater på 626 millioner dollar, fordelt mellom bøyelaster og gasstankere, skriver Finansavisen.

Knutsen OAS er nå blant de seks største eierne av store LNG-tankskip i verden, med 25 skip på vannet og ytterligere 20 under bygging.

Til tross for suksessen, står rederiene overfor utfordringer med å gjøre nye investeringer grunnet de stigende prisene på skip, skriver avisa.

Likevel har de store planer for investering av kapitalen i eiendom og finansielle investeringer, samtidig som de opprettholder shipping som sin kjernevirksomhet.

Flere nyheter: