Menu
Erling Braut Haaland representeres av Rafaela Pimenta. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Stjerneagenten om Haalands fremtid: – Vil avhenge av trendene i fotballen

Rafaela Pimenta står fast på at Erling Braut Haalands fokus er i Manchester City, men hun lover ikke at han avslutter karrieren der.

Av NTB | 13.06.2024 10:23:06

Sport: Nordmannens superagent uttaler seg ikke ofte til pressen. Nå har hun stilt opp i et intervju med Flashscore.

Haaland signerte for Manchester City sommeren 2022 og har siden tatt Premier League med storm. Han har vunnet seks titler med de lysblå og ble nylig toppscorer i ligaen for annet år på rad. Det har fått ryktene til å svirre, spesielt i Spania.

På spørsmål om Pimenta tror Haaland vil holde seg i City ut karrieren, er hun usikker.

– Jeg vet ikke, men jeg tror Haaland-prosjektet vil pågå over lang tid. Det vil også avhenge av trendene i fotballen. Det som er helt sikkert i dag, er at han føler seg hjemme i City. Han er 1000 prosent forpliktet til prosjektet i City, sier hun.

Prestasjonene har fått overgangsnettstedet Transfermarkt til å prissette Haaland til elleville 2 milliarder kroner.

Dermed blir det svært dyrt å lokke ham vekk fra Manchester.

I fjor vinter uttalte Pimenta til franske Téléfoot at Haaland var verdt 1 milliard euro (11,4 milliarder kroner). Da har hun faktorer som billettsalg, TV-rettigheter og sponsorer med i beregningen. Et drøyt år senere tror hun verdien kan ha steget.

– Da jeg sa det, hadde han ikke vunnet The Treble og blitt toppscorer i Premier League selv om han var skadet i to måneder, sier Pimenta.

(©NTB)