Feyenoords Santiago Gimenez scoret to mål i 3-1-seieren over italienske Lazio i mesterligaens gruppe E onsdag. Foto: Patrick Post / AP / NTB

Sterk Feyenoord-seier over Lazio

Feyenoord imponerte med 3-1 hjemme mot Lazio i mesterligaens gruppe E onsdag. Santiago Gimenez sto fram som kampens store spiller.

Av NTB | 25.10.2023 20:53:28

Sport: Han ble tomålsscorer for de nederlandske seriemesterne. Gimenez satte inn 1-0 etter en drøy halvtime, mens Ramiz Errouki ordnet 2-0 på overtid før pause.

Deretter økte Gimenez til 3-0 med drøye kvarteret igjen å spille. En italiensk 1-3-redusering kom ved Pedro sju minutter før slutt.

Det var Feyenoords andre seier i høstens gruppespill i mesterligaen. De tapte 2-3 borte mot Atlético Madrid i den forrige kampen, men slo skotske Celtic 2-0 hjemme i runden før.