Feyenoords Santiago Gimenez scoret to mål i 3-1-seieren over italienske Lazio i mesterligaens gruppe E onsdag. Foto: Patrick Post / AP / NTB

Sterk Feyenoord-seier ga tabelltopp i mesterligaen

Feyenoord imponerte med 3-1 hjemme mot Lazio i mesterligaens gruppe E onsdag. Santiago Gimenez sto fram som kampens store spiller.

Av NTB | 25.10.2023 23:13:02

Sport: Han ble tomålsscorer for de nederlandske seriemesterne. Gimenez satte inn 1-0 etter en drøy halvtime, mens Ramiz Errouki ordnet 2-0 på overtid før pause.

Deretter økte Gimenez til 3-0 med drøye kvarteret igjen å spille. En italiensk 1-3-redusering kom ved Pedro sju minutter før slutt.

Det var Feyenoords andre seier i høstens gruppespill i mesterligaen. De tapte 2-3 borte mot Atlético Madrid i den forrige kampen, men slo skotske Celtic 2-0 hjemme i runden før.

Feyenoord rykket opp til tabelltopp ettersom Atlético Madrid bare klarte 2-2 borte mot Celtic.

Hjemme i Glasgow sjokkåpnet Celtic med å ta ledelsen 1-0 før det var spilt fem minutter. Japanske Kyogo Furuhashi sto for scoringen.

Etter 25 minutter fikk Atlético straffe. Antoine Griezmann forsøkte seg, men Joe Hart reddet. Returen endte derimot rett i beina på Griezmann, som scoret sikkert til 1-1.

Fire minutter senere sendte Luiz Palma skottene i føringen igjen med et knallskudd fra skrått hold. Tidlig i andre omgang var lagene like langt etter at Álvaro Morata ordnet 2-2.

Atlético avsluttet kampen med ti mann. Rodrigo De Paul fikk marsjordre åtte minutter før slutt.