Frisk Asker-trener Roy Johansen måtte se at Stavanger Oilers var litt bedre og vant 3-2 over hans mannskap. Foto: Lise Åserud / NTB

Stavanger vant toppkampen mot Frisk Asker

Stavanger vant toppkampen mot Frisk Asker med 3-2 på bortebane, mens Storhamar trygget serieledelsen i eliteserien ishockey med 5-3 hjemme mot Ringerike.

Av NTB | 28.09.2023 21:32:25

Sport: Roy Johansens mannskap tok imot regjerende seriemester og NM-vinner Stavanger Oilers

Greg Mauldin ga Oilers ledelsen med med få sekunder igjen av 1. periode. Felix Girard utlignet for hjemmelaget med midtperiodens eneste mål, men Stavangers notoriske måltjuv Dan Kissel var frampå tidlig i tredje periode og satte 2-1.

Christian Vethe Bye utlignet for hjemmelaget med et mål som ble godkjent først etter en lengre videostudie. Under minuttet senere hadde Tristin Langan gjort 3-2 for gjestene.

– Vi gjør en bra kamp og holder Stavanger igjennom hele matchen. Det var tøft med baklengsmål helt mot slutten av 1. periode og rett etter at vi hadde utlignet. Vi skulle selvsagt tatt poeng, men vi kriget og ga dem kamp, sa Frisk-trener Johansen til TV 2.

Det er derimot Storhamar som topper tabellen med sine 12 poeng på fem kamper. Laget vant etter hvert relativt greit med 5-3 over Ringerike. Eirik Salsten og Peter Quenneville ble tomålsscorere for Storhamar.

Det var noe skuffende bare 1264 tilskuere til stede i Hamar OL-amfi.

Stjernen tok sesongens annen seier da Lillehammer ble slått 6-4. Filip Gunnarsson scoret to av hjemmelagets mål.