Stavanger Oilers trener Anders Gjøse kan smile etter en solid 10-0-seier borte mot Comet søndag. Foto: Annika Byrde / NTB

Stavanger valset over Comet

Stavanger Oilers slo Comet med 10-0 på borteis, mens Stjernen røk 1-3 for Ringerike på bortebane i eliteserien ishockey.

Av NTB | 08.10.2023 19:32:29

Sport: Serietoer Stavanger avgjorde kampen mot nykommerne Comet allerede i 1. periode da Oilers scoret hele seks ganger. Alle nettkjenningene ble scoret av forskjellige spillere.

Andreas Klavestad, Patrick Elvsveen, Christoffer Karlsen, Martin Gran, Anders Henriksen og Mathias Trettenes scoret.

Karlsen scoret sitt annet mål for kvelden da han satte midtperiodens eneste mål. Elvsveen ble også tomålsscorer da han satte 8-0 tidig i tredje periode. Ludvig Hoff ordnet 9-0, før Karlsen endte opp med hat trick da han satte 10-0 i et overtallsspill.

Ringerike slo til med sesongens første seier. Laget tok ledelsen 2-0 hjemme i Schjongshallen med to mål fra Thomas Bækken, før Stjernen kom tilbake med Marius C. Hansen i midtperioden.

Hjemmelaget økte til 3-1 ved Jussi Tammela og flere mål ble det ikke.