Menu
Kaya Cupial prøvde seg på en iskaffe med olivenolje tidligere i år, men kombinasjonen olje og kaffe ble ingen suksess, og nå forsvinner den fra Starbucks-menyen i USA og Canada. Arkivfoto: Antonio Calanni / AP / NTB

Starbucks: Olivenolje + kaffe = ikke sant

Mange stusset da Starbucks-sjefen lanserte kaffe med olivenolje. Etter mindre enn ett år ryker den spesielle kombinasjonen ut av kaffemenyen igjen.

Av NTB | 31.10.2024 15:59:22

Fritid: Kaffedrikkene med olivenolje ble åpenbart ikke den suksessen tidligere toppsjef Howard Schultz hadde håpet da han lanserte den i begynnelsen av året.

Kaffesjefen fikk ideen etter at han møtte en olivenoljeprodusent og begynte å spise en skje olje hver dag fordi det var så sunt. Schultz ville gjerne kombinere den nye vanen med sin faste kafferutine og foreslo derfor å lage en kaffedrikk med olivenolje. Slik ble det, men reaksjonene var stort sett negative, og nyvinningen ble altså kortlivet.

Når olivenoljekaffen nå fjernes i USA og Canada, sier Schultz’ etterfølger Brian Niccol at det er del av en forenkling av menyen til den globale kaffekjeden.

(©NTB)

Flere nyheter: