Menu
Stabæk i aksjon mot Sarpsborg på Nadderud søndag. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Stabæk vurderer å bytte til kunstgress allerede i år

Den utskjelte gressmatta på Nadderud får Stabæk til å vurdere flere grep. Ett av dem er å legge om til kunstgress allerede før klubbens nye stadion er klar.

Av NTB | 08.05.2023 14:54:07

Vitenskap og teknologi: Det uttaler daglig leder Jon Tunold i Stabæk til TV 2.

– Kanskje kan vi skifte til kunstgress allerede i år. Det er vanskelig å si, det dreier seg om økonomi. Det er et stort prosjekt å bygge stadion, og det ligger ikke midler til å gjøre grepet som var planlagt å gjøre neste år. Vi må se om det er midler til det. Det blir en gang i løpet av sommeren hvis det blir gjennomført, sier han.

Han medgir at det er flaut å stille med en bane som er så slitt og humpete som Nadderud har vært til nå i Eliteserien. Ettersom både herre- og kvinnelaget bruker banen, får den ikke tid til å hvile.

– Det har vært kaldt om nettene helt til nå, så før du får nærmere ti grader om natta, vil ikke dette gro og feste seg ordentlig. Halvannen måned eller en drøy måned, vil jeg tro, sier Tunold om når banen kan være i orden.

Foran helgens kamp mot Sarpsborg foreslo Stabæk å flytte kampen til en annen dato enn en nøytral bane. Sistnevnte forslag ble godkjent av Norges Fotballforbund, men man fant ingen alternativ, godkjent arena.

(©NTB)

Flere nyheter: