Gift Orban jubler for 1-1-scoringen mot Istanbul Basaksehir. Foto: Olivier Matthys / AP / NTB

Stabæk-juvelen Orban berget uavgjort i conferenceligaen

Den nigerianske spissen Gift Orban fortsetter suksessen i Gent etter overgangen fra Stabæk. Torsdag sørget han for poengdeling mot Basaksehir.

Av NTB | 09.03.2023 23:05:48

Sport: Orban utlignet til 1-1 etter 34 minutter. Tidligere i første omgang scoret Stefano Okaka det første målet i oppgjøret.

Orban har vært het helt siden han gikk fra Stabæk som den dyreste spilleren i 1. divisjon. Ifølge TV 2 fikk bæringene 35 millioner kroner for den giftige spissen.

Det har blitt fem mål på sju kamper i den korte Gent-karrieren som startet med et brak da han scoret to mål mot Westerlo i debuten i den belgiske ligaen.

Det ble tøft på bortebane mot Lech Poznan for svenske Djurgården med Oliver Berg og Gustav Wikheim i startelleveren. Antonio Milic og Filip Marchwinski sørget for 2-0-seier.

Returkampene i conferenceligaen spilles 15. mars.