Menu
Nordic Season Products tilbakekaller en sprettball fra Nille fordi varen ikke er merket med at den ikke passer for barn i alderen 0 til 3 år. Foto: NTB

Sprettball solgt på Nille trekkes tilbake

En sprettball som selges hos Nille, trekkes fra markedet fordi varen ikke er merket med at den ikke passer for barn i alderen 0 til 3 år.

Av NTB | 06.05.2023 12:24:03

Økonomi og næringsliv: Produktet har vært i salg i Nille-butikker april og mai 2023, og det er ifølge produsenten Nordic Season Products solgt 590 stykker i perioden.

Det er ikke rapportert om skade som følge av bruk av sprettballen, men den er ikke merket i henhold til produktets sertifisering. I tillegg kan de røde og blå feltene løsne eller rives av enkelte av sprettballene.

– Vi beklager det inntrufne problemet med dette produktet. Produktet er testet og godkjent i henhold til gjeldende regelverk, og feilene som meldes her, er dessverre først oppdaget etter at produktet har kommet i salg i Norge, sier daglig leder Truls Risebrobakken i Nordic Season Produkts i en pressemelding.

Kunder som har kjøpt sprettballen, bes om å henvende seg til utsalgsstedet og levere den tilbake. De vil få beløpet refundert, opplyser produsenten.

(©NTB)

Flere nyheter: