Sparta knuste Frisk på hjemmebane. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sparta tilbake på vinnersporet – knuste Frisk 4-0 på hjemmebane

Sparta Sarpsborg sikret en etterlengtet seier da de vant 4-0 hjemme over Frisk Asker i eliteserien i ishockey lørdag ettermiddag.

Av NTB | 07.10.2023 18:22:44

Sport: Dermed klatret Sarpsborg-laget opp til 4.-plass på tabellen. Sparta kom fra to strake tap mot Vålerenga (2-4) og Storhamar (2-5).

Frisk kom på sin side fra to strake seire over Lørenskog (7-1) og Ringerike (5-3), men måtte se seiersrekken ryke i Østfold.

Sarpingene fikk en drømmestart på kampen da Jonathan Hermansson banket vertene i ledelsen etter bare tre minutter og 27 sekunder.

Tim Daly doblet ledelsen på tampen av første periode, før Kristian Jakobsson la på til 3-0 på straffe i 2. periode.

Fire minutter inn i 3. periode fortsatte Marcus Fagerudd overkjøringen da han satte inn 4-0.

Sparta fikk en drømmestart på sesongen da de vant alle de tre første kampene.

Senere lørdag kveld tar Storhamar imot Vålerenga, før Lillehammer skal opp mot Lørenskog.