Robin Le Normand scoret 1-0 for Spania mot Georgia søndag. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Spania sikret gruppeseieren i EM-kvalifiseringen med seier mot Georgia – knetrøbbel for Gavi

De spanske fotballherrene avslutter EM-kvalifiseringen som vinner av gruppe A. Robin Le Normand og Ferrán Torres scoret mål da Georgia ble slått 3-1.

Av NTB | 19.11.2023 22:50:22

Sport: Spanjolenes mesterskapsbillett var sikret allerede i oktober da Norge ble slått 1-0 på Ullevaal.

Vertene tok en tidlig ledelse da Robin Le Normand stanget inn 1-0 etter et korridorfrispark. Minutter senere var samme mann uoppmerksom da Khvicha Kvaratskhelia utlignet for gjestene.

Like før halvtimen måtte Barcelona-spiller Gavi forlate banen med betydelige smerter i kneet. Midtbanejuvelen landet forkjært da han skulle dempe en ball.

I løpet av den første omgangen hadde Álvaro Morata flere store sjanser til å gjøre mål for Spania. Dermed sto det 1-1 til pause.

Seks minutter etter sidebyttet reddet gjestenes keeper et strålende hodestøt fra Rodri. Spanjolene kunne imidlertid juble da Ferrán Torres scoret 2-1 kort tid senere. Tjue minutter før slutt lå Spanias tredje ball i mål etter selvmål fra Luka Lochoshvili.