Menu
Alexander Sørloth i aksjon mot spanske Aymeric Laporte i lørdagens EM-kvalifiseringskamp. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sørloth: – Misvisende resultat

Alexander Sørloth så mange skuffede fjes i den norske garderoben etter 0-3 for Spania, men han er klar på at laget skal slå tilbake og vinne i Georgia tirsdag.

Av NTB | 26.03.2023 09:14:24

Sport: – Vi var gode i 70-75 minutter. 3-0 er et misvisende resultat, spør du meg. Vi har en ny kamp tirsdag, og den skal vi vinne, sa han.

– Starten var for dårlig. Vi kom oss ikke inn i kampen, nådde ikke opp i press og slo lange, meningsløse baller. Jeg synes vi tabbet oss ut der. Vi ble for passive. Jeg vet ikke om det handler om respekt, for etter de første ti minuttene var vi helt på høyde med dem spillemessig. Vi spilte fin fotball. Det var bare synd at vi fikk en i sekken så tidlig.

Etter Spanias ledermål hadde Norge de fleste og største sjansene. Sørloth skapte store muligheter for Martin Ødegaard og Fredrik Aursnes i første omgang, og etter pause misbrukte han selv en stor sjanse da Patrick Berg fant ham foran mål. Volleyskuddet gikk noen centimeter utenfor lengste kryss.

– Den skal settes! Det var et fantastisk innlegg fra Patrick. Jeg tenkte å sette den tilbake i hjørnet der ballen kom fra. Det var egentlig helt rett, men så bommet jeg på mål. Den må sitte mellom stengene, sa Sørloth.

– Det er vanskelig å ha en god følelse etter 0-3, men vi er bare nødt til å prøve. Jeg så skuffelsen i mange ansikter i garderoben, men vi må tenke på at vi var på høyde med dem spillemessig.

Søndag reiser laget til Georgia der en ny bortekamp venter tirsdag.

(©NTB)