Menu
Halvor Egner Granerud i kvalifiseringen i Bergiselbakken i Innsbruck foran det tredje rennet i den tysk-østerrikske hoppuka. Foto: Geir Olsen / NTB

Solid hopp av Granerud i første omgang i Innsbruck

Halvor Egner Granerud gjorde et godt hopp og landet på 123 meter i første omgang av det tredje hoppukerennet i Bergiselbakken onsdag.

Av NTB | 04.01.2023 14:05:10

Sport: Som følge av en beskjeden plassering i tirsdagens kvalifisering hoppet Granerud tidlig i den første omgangen i Innsbruck. Omgangen pågår dermed fortsatt. Den norske hoppukelederen topper resultatlistene så langt.

Granerud har en kjempeledelse i sammendraget når to av fire renn i hoppuka er unnagjort. Det er samtidig ingen hemmelighet at nordmannen tidligere har slitt med å lykkes i Bergiselbakken i Innsbruck.

Onsdag gjorde han et meget godt hopp i første omgang.

Dermed fulgte han opp svevet i prøveomgangen litt tidligere på dagen. Da landet han på 129,5 meter og var lengst av samtlige.

Sterk i prøveomgangen var også Kristoffer Eriksen Sundal med 123. I rennet mislyktes hoppukedebutanten og fikk bare opp 102,5 meter. Anders Fannemel tapte også sin duell med 106 meter.

Granerud leder hoppuka med 26,8 poeng på Kubacki når fire hopp gjenstår.

(©NTB)

Flere nyheter: