Sola og Maja Magnussen slo Nykøbing Falster 28-26 i europaligaen lørdag. Foto: Carina Johansen / NTB

Sola slo dansk lag i europaligaen

Sola tok en sterk 28-26-seier borte over Nykøbing Falster i europaligaen i håndball for kvinner lørdag. Det norske laget topper gruppen.

Av NTB | 14.01.2023 18:59:13

Sport: Kristina Novak scoret seks mål for rogalendingene i kampen. Hun ble delt toppscorer sammen med Nykøbings Elma Halilcevic.

Danskene fikk en god start på kampen, men etter hvert spiste Sola seg innpå og tok over føringen. Nykøbing ledet 13-12 til pause, men med ti minutter igjen hadde det norske laget fått et forsprang på fem mål.

Nykøbing var nære på ved å hente det inn, men Sola holdt unna og kunne juble for seier. Halilcevic hadde muligheten til å utligne med ett minutt igjen, men hun skjøt like utenfor. Dermed sikret Sola seieren med 28-26-scoringen på det påfølgende angrepet.

Sola har vunnet begge sine kamper hittil og møter ungarske Debrecen på hjemmebane i neste runde.