Aron Dønnum scoret for Standard Liège lørdag. Foto: Geir Olsen / NTB

Dønnum sikret uavgjort på bortebane for Standard Liège

Aron Dønnum utlignet for Standard Liège da de spilte 1-1 borte mot Seraing i belgisk fotball lørdag kveld.

Av NTB | 14.01.2023 19:00:57

Sport: William Balikwisha sendte vertene i ledelsen med et selvmål etter bare 17 minutter. Fire minutter før pause rettet Dønnum opp i stillingen med sin scoring.

Det var Elverum-guttens første mål for Liège-laget denne sesongen. Total står han med fire mål og fem assist siden overgangen fra Vålerenga sommeren 2021. Han ble byttet ut etter en times spill i lørdagens kamp.

Standard Liège har nå spilt tre uavgjortkamper i serien på rad. De står uten seier på de siste fem.

Standard Liège, som trenes av Ronny Deila, ligger på 6.-plass i den belgiske eliteserien. De har sanket inn 31 poeng på 20 serierunder og har 18 poeng opp til Genk på tabelltopp.