Menu
*politi
Arkivbilde: Privat

Slik ble natten

Ulykke i tunnel, slo til gjest på utested, anmeldt for å komme tilbake, ufin mot taxisjåfør og bortviste kvinne. Dette er blant overskriftene fra natten.

Av Egil M Solberg | 25.05.2019 06:56:32

Politilogg: Det ble en natt med de vanlige ordensforstyrrelsene i tilknytning til utestedene på Indre kai i Haugesund. Forøvrig kan politiet melde om en relativt rolig vakt natt til lørdag. Her er detaljene:

Slo til gjest på utested

03.51 (HAUGESUND): En beruset mann i 30-årene ble innbragt i politiarresten for ikke å ha etterkomme politiets pålegg. I tillegg skal han ha slått til en gjest på et utested i sentrum. Mannen anmeldes for forholdene.

Anmeldt for å komme tilbake

02.14 (SAUDA): En beruset mann i 20-årene laget ordensforstyrrelse på en pub. Han ble bortvist fra stedet. Ca timen senere dukken vedkommende opp igjen og blir anmeldt for ikke å etterkomme pålegget.

Ufin mot taxisjåfør

02.03 (TYSVÆR): I Frakkagjerdvegen var en mannlig taxikunde i 40-årene ufin mot en taxisjåfør. Han ville ikke betale for turen og sparket i bilen. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.

Ulykke i tunnel

19.45 (SULDAL) Det ble meldt om trafikkulykke i Velatunnelen på Rv 13. En enslig bil var involvert. To personer ble tatt med av ambulanse. Skadeomfanget var ukjent, men de to var ved bevissthet. Trafikken ble dirigert på stedet. Ved 22-tiden var politiet ferdig på stedet og trafikken gikk som normalt igjen.

Kvinne bortvist

19.24 (HAUGESUND): En kvinne tidlig i 30-årene ble bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse på offentlig sted og beruselse.

Flere nyheter: