powergym
Menu
politi

Slik ble natten

Pusteproblemer etter narkoinntak, kjørte bil i narkorus, fremsatte trusler mot politimann, aggressiv mann på fest og fem menn ble bortvist. Det var litt å gjøre for politiet i natt også.

Av Egil M Solberg | 14.11.2015 11:43:38

Kvinne tatt i narkorus
En dame ble stoppet av politiet kjørende i Aksdal. Hun ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og bruk av narkotika. Nødvendige prøver ble tatt og hennes førerkort ble beslaglagt.

Gikk løs på politimann
En mann er anmeldt for å ha forulempet en tjenestemenn i Haugesund. Vedkommende fremsatte også grove trusler mot patruljen. Mannen fremsto som ruset og ble innsatt i varetekt.

Slagsmål og krangel
En mann ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av krangling og slåssing ved 01-tiden i natt. Ytterligere fire personer ble bortvist fra Haugesund sentrum etter ordensforstyrrelser iløpet av natten.

Til sykehus med pusteproblemer
Da det ble meldt om bråk og støy fra en adresse i Haugesund i natt, oppdaget politiet at det befant seg narkotika på stedet. En jente som hadde deltatt på festen og inntatt et narkotisk stoff, hadde fått pusteproblemer og måtte hentes av ambulanse. De fysiske komplikasjonene ved bruk av narkotika kan være meget alvorlige og gi både pustevanskeligheter, hjertebesvær (infarkt), hjerneblødning og hjerneskade.

Tatt med narkotika i sentrum
En mann ble i natt anmeldt for bruk og besittelse av narkotika i Haugesund. Han ble tatt inn fra sentrum. Mannen erkjente forholdet og sak ble opprettet.

Fest ute av kontroll
Politiet fikk inn melding om at en aggressiv person befant seg på en privat adresse i Kopervik ved 06-tiden lørdag morgen. Det var flere berusede personer på stedet da politiet kom. En person ble kjørt til sykehuset med blødning fra nesen.