Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Ruskjøring i stjålet bil, brann i rundballepresse og varmgang i en vaskemaskin og hester i Førlandsvegen. Dette var noen av oppdragene nødetatene ble hentet inn på i natt.

Av Egil M Solberg | 30.07.2022 06:58:42

Politilogg: Det har vært en relativt rolig natt i forhold til diverse ordensforstyrrelser på Haugalandet og i Sunnhordland. Men det har likevel vært en rekke oppdrag nødetatene har måtte ta seg av.

Brann i rundballepresse

Klokken 21.55 ble brannvesenet sendt ut til melding om brann i en rundballepresse. Dette skjedde i Fossavegen i Etne. Mannskaper i fra Etne brannstasjon rykker ut.

Hester i Førlandsvegen

Politiet fikk melding om at noen hester befant seg på fylkesvei 47 i Tittelsnesvegen like sør for krysset til Haglandsvegen sent fredag kveld. Hestene løp videre ned Førlandsvegen. Politiet søker etter mulig eier og ved 22.25-tiden var det tatt kontroll på hestene. De var da ute av veien. Politiet var da i kontakt med eier.

Varmgang i vaskemaskin

Brannvesenet rykker ut til Liljevegen ved Varden sør i Haugesund etter meldinger om røykutvikling klokken 23.33 fredag kveld. Det var da varmgang i en vaskemaskin, men ingen åpne flammer.

Ruskjøring i stålet bil

Ved midnatt kom det melding til politiet om at en bil var kjørt inn i en parkert bil nord i Haugesund. Bilfører ble tatt med til legevakten for en sjekk og da ble det avdekket ruskjøring. Det fremkom etterhvert også at bilen var stjålet. Tyven er en mann i 30-årene som politiet vet hvem er fra før. Det var ingen store materielle skader.

Flere nyheter: