Menu
ARKIVBILDE: Daniel DeNiazi

Slik ble natten

Tok taxi fra Stavanger og ville ikke betale, tatt ruset på amfetamin, drosje utsatt for skadeverk, kalte politimann «jævla kuk», slagsmål på privat diskotek og søk etter beruset person.

Av Egil M Solberg | 18.10.2020 08:19:06

Politilogg: Det har vært en natt med en del ordensforstyrrelser men ingen alvorlige hendelser. Det var ingen i drukkenskapsarresten søndag morgen. Vi har snakket med vaktsjef Knut Gjærde.

Klokken 21.00: Politiet fikk melding fra Stavanger taxi om en sjåfør som sto på Esso Raglamyr med en passasjer som ikke ville gjøre opp for seg.  Det var snakk om en mann i begynnelsen av 30-årene som hadde tatt taxi fra Stavanger og skulle til Karmøy. Mannen var beruset og lite samarbeidsvillig, men gjorde etterhvert opp for seg. Patruljen fikk kjørt han til en bussholdeplass i sentrum for videre reise.

Klokken 00.06: Kom en politipatrulje over en mann i midten av 20-årene som var ruset på annet enn alkohol. Han var påfallende ruset og ble tatt med til stasjon for prøvetaking. Denne prøven slo ut på amfetamin. Mannen ble avhørt, anmeldt og løslatt.

Klokken 01.00: Ble en drosje utsatt for skadeverk. Noen skal da ha knust et speil på bilen. Politiet har opprettet sak.

Klokken 01.40: En utagerende 22-åring ble lagt i jern på Indre kai. Vaktene fikk problemer med mannen og ba om assistanse fra politiet. Mannen fortsatte å utagere da politiet kom frem. – Han var frekk i kjeften og ble anmeldt for å kalle en politimann for «jævla kuk», sier vaktsjefen. Den utagerende mannen ble etterhvert snakket ned og kjørt hjem. Han ble bortvist fra sentrum for resten av natten. Nå kan han vente seg et forelegg i posten.

Klokken 03.10: En 23 år gammel mann nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet om å fjerne seg. Han ble da kjørt til arresten, men kom etterhvert på bedre tanker. Han ble løslatt, men sak er opprettet og mannen anmeldt.

Klokken 04.16: Det ble meldt om diskokveld på en privat adresse i Skjoldavegen i sentrum av Haugesund. Politiet ble tilkalt da en rute ble knust på festen. To politipatruljer var på stedet. Det viste seg å ha vært et slagsmål mellom to menn i 20-30 års alderen. – Da politiet kom, skulle de gjøre opp for seg. De ble begge bortvist for resten av natten, sier Gjærde.

I morgentimene  søndag fikk politiet også inn en bekymringsmelding om en sterkt beruset mann i sentrum av Haugesund. En politipatrulje ble sendt til området, men mannen ble aldri funnet. – Han kan ha kommet seg hjem, mener Gjærde.

Flere nyheter: