reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Slik ble natten for politiet

Jenter i havsnød, slagsmål i Byparken, MC tatt i 115 km/t i 50-sonen, mye høy musikk, brudd på besøksforbudet og anmeldelse for ordensforstyrrelse. Dette er noen av overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 30.08.2020 08:39:20

Politilogg: Det har vært en natt med en del klager på høy musikk og andre ordensforstyrrelser. Vi har også et trafikkforhold, opplyser vaktsjef Ellen Rink ved Haugesund politistasjon.

Jenter i havsnød

Ved 04-tiden i natt måtte brannvesenet på Stord sende ut mannskaper etter at det kom inn melding om at fire jenter var i havsnød. Mannskap fra Leirvik rykker ut på meldingen. Jentene hadde fått motorstopp på båten sin utenfor Leirvik. Jentene skal ha vært glade for å se brannmennene.

Slagsmål i Byparken

Det ble meldt om slagsmål i Byparken i Haugesund klokken 00.37 natt til søndag. Det var flere involvert i salgsmålet. En mannsperson ble tilsett av helsepersonell på stedet, men han var ikke alvorlig skadet. Politiet har kontroll på hendelsesforløpet etter at det ble tatt avhør av de involverte på stedet.

MC tatt i 115 km/t i 50-sonen

Det ble avdekket et alvorlig tilfelle av en fartsovertredelse på Karmøy lørdag kveld. Klokken 23.45 ble to lette motorsykler stanset av utrykningspolitiet etter å ha blitt målt i henholdsvis 115- og 90 km/t i 50-sone. Begge førerne blir anmeldt og førerkortene ble beslaglagt på stedet.

Høy musikk

Det er i natt kommet inn fem klager på høy musikk og feststøy i Haugesund og på Karmøy. Alle forholdene har løst seg uten at i natt ble noen anmeldelser.

Brøt besøksforbudet

På Bømlo har politiet måtte gripe inn i forbindelse med brutt på et besøksforbud. Det er snakk om en mann i 40-årene. Han ble innbrakt og vil bli avhørt i løpet av dagen. Det skal dreies eg om et familieforhold.

Sendt hjem etter bråk i Etne

I Etne måtte politiet gripe inn i forbindelse med en ordensforstyrrelse i natt. Mannen i 20-årene var beruset og oppførte seg dårlig. Han ble anmeldt og sendt hjem. Mannen kan nå vente seg et forelegg som belønning.

Flere nyheter: