Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel DeNiazi

Slik ble natten for politiet

Det har vært en natt med mange ordensforstyrrelser. Det har vært en del flere festligheter utendørs enn vanlig, noe som i flere tilfeller har plaget naboene.

Av Egil M Solberg | 19.05.2019 08:42:27

Politilogge: Det har vært en natt med mange ordensforstyrrelser og høy musikk. Politipatruljene på Haugalandet og i Sunnhordland har hatt nok å henge fingrene i natt til søndag.

23.00: Politiet fikk inn klager på høy musikk og støy fra en privatadresse i Kopervik. En politipatrulje ble sendt til stedet og festdeltakerne fikk anmodning om å dempe seg. Det ble ikke flere klager på festen resten av natten, opplyser vaktsjef ved Haugesund politistasjon.

00.00: Etter å ha brølt og skreket i flere timer, ble en kjenning av politiet i midten av 50-årene plukket opp av politiet. Det var søre bydel av Haugesund at mannen plaget omgivelsene med sin utagerende oppførsel. Han ble først kjørt til legevakten for tilsyn og kjørt hjem igjen med anmodning om å holde ro. Den anmodningen fulgte han ikke, for en halvtime senere var han nok en gang utagerende og laget mye støy for omgivelsene. – Denne gang ble han tatt med i drukkenskapsarresten for oppbevaring gjennom natten, opplyser vaktsjefen.

00.10: En 17 år gammel gut ble tatt kjørende på en trimmet moped i Leirvik på Stord. Gutten kjørte i tillegg mot en enveiskjøring og hadde en jente uten hjelm som passasjer. Nå er mopeden avskiltet og gutten ilagt et forenklet forelegg.

01.14: Politiet har i natt vært i området rundt Vangen der det var mye ungdommer. Rundt 50 ungdommer var i ferd med å forlate stedet ved politiets ankomst. En livbøye var blitt kastet ut i vannet og det var en del forsøpling på stedet etter festen. – Ungdommene forlot stedet som en svinesti. Det lyktes ikke for politiet å få opp livbøyen, opplyser vaktsjefen.

01.08: En mann i 30-årene laget bråk på et utested i Haugesund i natt. Vedkommende ble bortvist.

01.30: Det ble klaget på høy musikk og støy fra en russebuss i Kopervik i natt. En politipatrulje ble sendt til stedet og russen ble beordret om holde ro og fjerne seg fra området. Pålegget ble fulgt.

01.30: Samtidig ble det klaget på støy fra en russebuss med aggregat i Haugesund. De befant seg på Kvala og spilte høy musikk for hele området. De fikk også beskjed om å avslutte festen og dra fra stedet.

02.42: To menn i 20,- og 30 årene hadde vært i klammeri med hverandre. De ble begge bortvist fra sentrum til søndag morgen.

03.00: Politiet avsluttet en fest på Vormedal hvor naboene klaget på støy og høy musikk.

03.14: En mann i 20-årene som ikke kunne oppføre seg på Indre kan i Haugesund ble sendt i marsj hjemover. Det ble ingen anmeldelse da mannen fulgte pålegget.

03.30: Det ble klaget på høy musikk og støy fra festligheter ved Burmavegen på Karmøy.

Flere nyheter: